S-a stabilit programul Cupei

Echipa locală de volei va juca în prima fază a Cupei României în compania formaţiei Ştiinţa Baia Mare. Câştigătoarea partidei va întâlni în următorul tur Dinamo Bucureşti.

Federaţia Română de volei a stabilit noul sistem competiţional al Diviziei A1, punctajul care se va folosi începând cu acest sezon şi programul Cupei României. Voleibaliştii suceveni vor întalni în Cupa României, Ştiinţa Baia Mare, echipă care a terminat pe locul 5 în ultimul sezon. Formaţia care se va impune va juca în faza a II-a a competiţiei contra celor de la Dinamo Bucureşti.

Cât priveşte campionatul naţional, acesta se va desfăşura în 3 etape. Cele 12 formaţii din Divizia A1 se vor întâlni fiecare cu fiecare, iar în urma punctelor acumulate, vor lupta în play-off-urile pentru locurile 1-8, respectiv 9-12.

Începând cu noul sezon, Federaţia a hotărât şi modificarea punctajului. Astfel, se vor acorda 3 puncte pentru o victorie cu 3-0 sau 3-1, două puncte pentru o victorie cu 3-2, un punct pentru o înfrângere cu 2-3 şi 0 puncte pentru o înfrângere cu 1-3 sau 0-3.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-a stabilit programul Cupei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*