S-a pregătit degeaba

Scadalurile in lant de la varful Federatiei Romane de Box au impiedicat-o pe suceveanca Lacrimioara Perijoc sa participe la Campionatele Europene de box feminin. Aflata de inceputul lunii octombrie in pregatiri cu lotul national, sportiva de la Csm Suceava a fost nevoita sa-si anuleze plecarea in Polonia, dupa ce Federatia Romana de Box a fost anuntata de catre Asociatia Internationala de Box pentru Amatori ca pugilistele romance nu au drept de participare la Campionatele Europene ce vor avea au loc intre 3 si 10 noiembrie.

Ramas cu biletele de avion in mana, antrenorul loturilor feminine ale Romaniei, Adrian Lacatus, si-a varsat naduful pe conducerea federatiei. “Este cea mai neagra zi din viata mea. Abia luni am aflat ca nu mai mergem la Campionatele Europene de junioare si tineret, care au loc în Polonia. Comitetul de organizare a anuntat federatia înca de vinerea trecuta ca nu ne primeste, din cauza suspendarii AIBA, dar pe mine abia luni m-au informat. Sunt suparat si din cauza ca ne-am antrenat degeaba atâtea luni, fetele lasând scoala pe planul doi, dar si pentru ca vineri eu am cumparat biletele de avion, majoritatea pe banii cluburilor. De luni, le-am dat drumul acasa. Nici nu stiu daca mai putem recupera banii. Nu se poate asa ceva, cu ce suntem noi vinovati?”, a declarat antrenorul Adrian Lacatus, citat de cotidianul Prosport.

România urma sa fie reprezentata la Campionatele Europene din Polonia de un lot de 20 de sportive, printre care si suceveanca Lacrimioara Perijoc. Pentru pregatirea competitiei din Polonia, pugilista de la Clubul Municipal Suceava a primit din din partea Primariei locale suma de 2.400 de lei. Lacrimioara Perijoc si-a castigat dreptul de a reprezenta Romania la Campionatele Europene, dupa ce in acest an a devenit campioana nationala la categoria 57 de kilograme, iar apoi a cucerit si medalia de aur la Cupa Romaniei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-a pregătit degeaba"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*