“Sa nu avem emotii”

Handbalistii suceveni spera la o victorie mai lejera in fata satmarenilor decat cea din turul campionatului. In toamna, jucatorii pregatiti de Leonard Bibirig s-au impus in Maramures la o diferenta de 3 goluri.

Sergiu Zvanciuc considera ca interul stanga, Stefan Birtalan, reprezinta principalul pericol in meciul de sambata, insa spera ca pregatirea fizica sa incline balanta in favoarea Universitatii.

“Va fi un meci foarte greu tinand cont de valoarea individuala a jucatorilor de la Satu Mare. Au o linie de 9 metri foarte puternica, cu Birtalan in frunte, dar eu cred ca suntem peste ei la capitolul pregatire fizica. Acest lucru sper sa ne aduca plusul de care avem nevoie in meciul cu ei”, este de parere Serj.

Daca in tur, Universitatea s-a impus cu 30-27, de data aceasta sucevenii spera sa obtina o victorie mai lejera.

“Fiecare meci este diferit in felul lui. Va depinde foarte mult de cat de motivati vom fi. Tinand cont insa ca suntem acasa, iar sala speram sa fie plina, aceste lucruri ne vor motiva indeajuns incat sa nu avem emotii pana la sfarsitul meciului. Sper sa ne luam cat mai repede un avantaj considerabil”, a conchis Sergiu Zvanciuc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *