„Sa jucam ca la Memorial”

Universitatea Suceava nu a invins Steaua Bucuresti niciodata intr-un meci oficial. Studentii s-au impus totusi in fata stelistilor pe 8 august 2009, in cadrul Memorialului “Mihai Mironiuc”, iar acum spera sa repete istoria acelui meci.

Unul dintre artizanii acelei victorii a fost portarul Bogdan Pralea, care a reusit atunci 5 interventii foarte bune, printre care si apararea a doua lovituri de la 7 metri.

“Trebuie sa fim foarte atenti si sa jucam la fel cum am facut-o la Memorialul Mihai Mironiuc, cand am reusit sa invingem Steaua. Printr-o mobilizare foarte buna a noastra, cred ca vom castiga”, a declarat Bogdan Pralea.

Portarul Universitatii a evitat sa dea un pronostic inaintea meciului de duminica: “Daca sunt subiectiv, normal ca spun 1, dar totusi este Steaua. Noi speram sa obtinem cel macar un punct.”

In asentiment cu Bogdan Pralea este si colegul sau din defensiva, Ioan Tcaciuc: “La turneul pe care l-am gazduit aici am reusit sa ii batem la patru goluri si eu zic ca ne sta in putinta sa castigam si de data aceasta. Depinde doar de noi”.

Universitatea Suceava a invins Steaua Bucuresti in ultima editie a memorialul Mihai Mironiuc cu scorul de 27-23 (18-12)

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Sa jucam ca la Memorial”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*