S-a deschis patinoarul Areni

Patinoarul artificial din “Areni” este deschis, începând de astăzi, pentru toţi iubitorii sportului cu patine. Programul de funcţionare şi preţurile au rămas aceleaşi ca în anii trecuţi.

Deşi s-a anunţat că patinoarul se va deschide pe 1 decembrie, startul noului sezon de patinaj s-a dat cu o întârziere de aproape trei săptămâni. Chiar şi în aceste condiţii, viceprimarul Lucian Harşovschi speră ca numărul sucevenilor care vor veni să patineze să fie mai mare decât în urmă cu un an, atunci când s-au vândut aproximativ 12.000 de bilete.

“Nu ştiu dacă ne bucurăm mai mult de ninsoare sau de deschiderea patinoarului. Gheaţa este în conditii optime, de minim 5 centimetri, şi vremea se pare că ţine cu noi. Din păcate, nu am putut deschide pe 1 decembrie, aşa cum am vrut iniţial, dar am depins de vreme. Aşteptăm toţi iubitorii acestui sport să vină pe patinoarul Sucevei. Anul trecut am avut peste 12.000 de iubitori ai patinajului şi sperăm ca de data aceasta să avem mai mulţi. Îi invităm să vină să se distreze şi să se recreeze”, a spus viceprimarul muncipiului Suceava.

Pentru sezonul 2011-2012 programul de funcţionare şi tarifele patinoarului municipal sunt aceleaşi ca în sezonul trecut. Taxa de intrare este de 7 lei/persoană, iar in cazul preşcolarilor, al elevilor şi studenţilor, de doar doar 4 lei/persoană. Cei care nu au propriile patine pot închiria o pereche de la patinoar, cu 5 lei, iar pentru preşcolari, elevi şi studenţi, taxa este de doar 3 lei de pereche. Pentru ascuţit patinele, se percepe o taxă de 2 lei de pereche.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-a deschis patinoarul Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*