S-a decis conducerea AJF

In acest moment are loc Adunarea generala ordinara de alegeri in cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal. La apel au raspuns prezenti 61 din cei 68 de delegati cu drept de vot. Reunirea a debutat cu prezentarea bilantului ultimului mandat al actualului presedinte, Aurel Daicu.

Aurel Daicu a criticat printre altele adminsitratorii site-urilor de sport din Suceava prin faptul ca tolereaza comentariile injurioase la adresa oficialilor AJF.

“Sa eliminam ce nu a fost bun si sa facem o treaba mai buna in noua conducere”, a fost mesajul adresat asistentei de presedintele in functie, Aurel Daicu.

Tot in prima parte a reunirii s-a prezentat raportul Comisiei de cenzori, precum si proiectul de buget pe 2010.

EXCLUSIV: Aurel Daicu a fost ales in unanimitate de voturi(62), presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal pentru urmatorii 4 ani.

A inceput votarea pentru cele 3 posturi de vicepresedinti. Pe post de urna de vot este folosita o casuta de bani intalnita la nunti.

Nicio suprinza in privinta alegerilor celor 3 vicepresedinti. Asa cum anunta inca de aseara GazetaSV, Vasile Bejanaru, Lilioara Gramada si Mihaita Szekely au fost alesi ca secunzi ai Aurel Daicu.

Iata cum au fost repartizate voturile: Lilioara Gramada – 49, Mihaita Szekely – 39, Vasile Bejenaru – 29, Florin Cristescu – 26, Iosif Lucaci – 22, Dumitru Antoniu – 18; Un vot a fost declarat nul.

Radu Casuba a fost ales membru in cadrul Comitetului Executiv al AJF la propunerea presedintelui Aurel Daicu. Ionut Orheian a fost ales cenzor.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *