„Să păstrăm şanse pentru retur”

Să ne păstrăm şanse pentru calificare în returul de la Suceava. Acesta este obiectivul handbaliştilor suceveni înaintea meciului cu RD Slovan din sferturile Cupei Challenge.

Universitatea va juca duminică la Ljubljana, în prima manşă din sferturile Challenge Cup. Deşi şi-ar dori o victorie în Slovenia, handbaliştii lui Leonard Bibirig recunosc că nici o înfrângere la diferenţă mică de goluri, nu ar fi foarte rea.

“Sunt doua meciuri contra unei echipe foarte puternice, care este acoperita pe toate posturile cu jucatori experimentati. Speram sa jucam calificarea in ambele manse, sa nu pierdem la o diferenta foarte mare si sa nu ne ramana sanse in meciul de la Suceava. Speram sa ne facem cat mai bine treaba acolo pentru a ne pastra sanse in retur”, a anuntat Cristian Bursuc.

Coordonatorul Universitatii a fost completat de Adrian Chirut: “Sper ca la ora meciului sa fim foarte bine pregatiti pentru primul meci, care este faorte important. Vrem sa castigam acolo, dar daca nu se paote, macar sa fie un rezultat strans.”

Sergiu Zvanciuc a adaugat ca echipa slovena se aseamana nu Universitatea, atunci cand vine vorba despre principalele arme: “Au un contraatac si o faza a II-a pe care le duc in viteza foarte mare. Va fi un meci foarte greu, dar speram ca in functie de rezultatul pe care il vom obtine la ei, sa ne putem adjudeca in partida de acasa calificarea.”

Delegaţia suceveană va pleca spre Slovenia vineri la ora 5:30 şi va înnopta în Ungaria. Acolo, handbaliştii vor efectua un antrenament, iar dimineaţă vor porni spre Slovenia. Sâmbătă seara, în sala din Ljubljana, este programat antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Slovan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *