“Să nu le dăm nicio şansă”

După aproximativ 3 luni de pauză competiţională, handbalistii suceveni debuteaza sambata intr-un nou sezon al Ligii Nationale. Chiar daca CSM Oradea este o echipa nou-promovata, portarul Bogdan Pralea atrage atentia ca Universitatea nu va avea viata usoara in prima etapa.

Pentru a putea spera la un loc de cupă europeană, handbaliştii pregătiţi de Leonard Bibirig nu au voie să facă niciun pas greşit în faţa adversarilor mai slab cotaţi. Este şi cazul formaţiei din Oradea, o echipă nou-promovată şi cu mulţi jucători tineri în componenţă.

“Dacă în meciurile amicale ne-am mai permis să pierdem câte o partidă, începând de acum nu mai avem voi să facem niciun pas greşit. Echipa din Oradea este nou-promovată şi presupun că va face tot posibilul să obţina un rezultat bun în faţa noastră. Noi suntem însă motivaţi înaintea acestui meci, sperăm sa începem din primul minut foarte bine şi să nu le dăm nicio şansă”, a declarat Bogdan Pralea.

De aceeaşi părere este şi colegul său din defensivă, Bogdan Şoldănescu: “Întâlnim o nou-promovată care sigur îşi va dori să demonstreze că merită să joace în Liga Naţională. Chiar şi aşa, dacă vom fi atenţi, nu cred ca vom avea probleme. Trebuie să ne facem jocul şi pentru a ne indeplini obiectivul pe care l-am stabilit nu avem voie să ne împiedicăm la Oradea.”

Convocat în premieră la Echipa Naţională, portarul Universităţii, Bogdan Pralea, a precizat că în momentul de faţă se gândeşte doar la echipa de club.

“Convocarea la Naţională mă motivează, dar gândul trebuie să îmi stea doar la meciurile din campionat”, a încheiat Bogdan Pralea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Să nu le dăm nicio şansă”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*