„Să ne concetrăm mai bine”

Componenţii Universităţii ştiu unde au greşit în primul meci cu Slovan şi speră să fie mai atenţi sâmbătă. Handbaliştii suceveni se bazează totodată şi pe sprijinul publicului de la LPS.

Răzvan Gavriloaia ştie cum poate obţine Universitatea calificarea în semifinalele Challenge Cup: “Fata de meciul din tur este nevoie de o alta atitudine, de mai multa rabdare si de concentrare. Daca reusim sa avem cele aceste lucruri de partea noastra si sa fim lucizi, eu zic ca putem obtine o victorie suficient de confortabila incat sa castigam. In caz contrar, va fi lupta mare.”

Mai mult concentrare cere şi portarul Bogdan Pralea, care îşi pune speranţe şi în atmosfera care va fi în sală la ora meciului.

“Pentru a ne putea califica trebuie sa practicam un joc mult mai bun in faza defensiva, la limita regulamentului si sa fim mai concentrati pe faza de finalizare. Sper ca sambata sa vina multi spectatori si sa ne sprijine din primul minut pana in minutul 60.”, a anuntat “Moşu”.

Meciul dintre Universitatea Suceava şi RD Slovan va avea loc sâmbătă de la ora 11:00, în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *