S-au stabilit semifinalele

Turneul local al Cupei Romaniei la minifotbal si-a desemnat toate cele patru echipe calificate in semifinale. Old Bucovina a ajuns in careul de asi al competitiei, dupa ce a trecut joi, cu scorul de 10-3, de formatia Linda Ecotil. Veteranii minifotbalului sucevean si-au asigurat calificarea prin golurile marcate de Nicoara (2), Stan (2), D. Haraga (2), M. Ungureanu (2), Macovei si Tarnovan. De partea cealalta, invinsii au punctat pe tabela prin Diaconita, Miron si V. Havristiuc.

In cel de-al doilea meci disputat joi pe terenul Ramiro, finalista de anul trecut, Revine, s-a calificat in semifinale, dupa ce a castigat, cu scorul de 7-2, in fata celor de la Ritmic. Trupa lui Iliuta Trandafir si-a asigurat victoria prin golurile inscrise de Cardei (2), Sevaciuc, Fercalo, C. Munteanu, Popescu si Stoian. De partea cealalta, echipa lui Alex Sendria a punctat prin Grigorean si Dragomir.

Ultimul sfert de finala a fost si cel mai spectaculos, Adistal reusind sa se califice in extremis in careul de asi, dupa ce a trecut, cu scorul de 4-3, de Abenor Interim. Echipa lui Adi Costeniuc si-a asigurat victoria in ultimul sfert de ora a intalnirii prin golurile marcate de Tibi Neamtu (2), Teodor si Turineac. De partea cealalta, Ionus si compania au condus in debutul reprizei secunde cu 2-1, dar n-au reusit sa tina de scor. Burduja, de doua ori, si Dumistracel au marcat pentru “alb-visinii”.

Rezultatele sferturilor de finala:

Railex – Euro Express Full 10-0
Old Bucovina –  Linda Ecotil 10-3
Adistal – Abernor Interim 4-3
Revine – Ritmic 7-2

Programul semifinalelor:

Marti, 13 mai:
Railex – Adistal
Old Bucovina – Revine

Castigatoarea sau finalista turneului local de la Suceava va participa la turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal, programat la sfarsitul lunii iunie, la Sibiu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au stabilit semifinalele"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*