S-au stabilit datele de start

AJF Suceava

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal a stabilit marţi datele de disputare a sezonului de primavără. Totodată, conducerea AJF Suceava a programat Adunarea Generală Ordinară pentru data de 1 martie, de la ora 10:00.

Liga a 4-a se va relua pe 8 martie, odată cu meciurile din cadrul etapei a 18-a. Campionatului Judeţean va cuprinde trei etape intermediare şi se va încheia pe data de 14 iunie. Liga a 5-a va avea doar două etape intermediare şi se va relua pe 22 martie. O lună mai târziu sunt programate meciurile din cadrul turului 4 al Cupei României – Faza Judeţeana. Pe 7 martie se vor desfăşura primele restanţe la juniori C şi partidele etapei a 14-a din Campionatul de Juniori D. Juniorii E se vor întoarce în teren abia pe 28 martie.

În cadrul ultimei şedinţe a Comitetului Executiv s-a votat pentru ca delegările arbitrilor şi observatorilor la meciurile din Liga a 4-a şi a 5-a să treacă din sarcina preşedintelui Comisiei Judeţene de Arbitri, Sebastian Gheorghe, în cea a preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Ciprian Anton.

În altă ordine de idei, AJF Suceava se pregăteşte pentru startul primei ediţii a Campionatului Judeţean de fotbal în sala. Primul turneu va avea loc duminică, la Gura Humorului, şi va reuni la start formaţiile Dorna Vatra Dornei, Larix Dornişoara, CS Gura Humorului şi Sport Style Ciprian Porumbescu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "S-au stabilit datele de start"

  1. Demisia presedintelui CJA Suceava, Sebastian Gheorghe vi se pare nesemnificativa ? De asta nu este mentionata in articol ? Sau asa trebuia sa fie articolul ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*