S-au pus în vânzare biletele

Conducerea clubului Rapid Suceava a pus în vânzare biletele pentru meciul din optimile Cupei României, cu Petrolul Ploieşti, care va avea loc pe 30 octombrie, la Botoşani. Preţul unui tichet variază între 10 lei la peluze şi 20 de lei la tribune.

Biletele se pot cumpăra incepand de vineri de la stadionul „Areni” si de la Centrul Comercial „Zimbru”, iar incepand de luni vor puta fi cumparata şi de la stadionul Municipal din Botoşani.

„De doua zile merg la Botosani. Am luat legatura cu cei de acolo care ne vor ajuta cu organizarea jocului. Am vorbit cu cei de la Jandarmerie si Politia Locala si zic ca suntem pe drumul cel bun. De luni vom pune bilete in vanzare si la Botosani. Ei au acum meciul cu Rapid Bucuresti si aceiasi agenti care le vand lor biletele vor distribui si biletele noastre si nu vrem sa-i incurcam. Noi am primit joi biletele, iar de vineri le vom pune in vanzare la stadionul “Areni” si la Centrul Comercial “Zimbru”. Pretul unui bilet la peluze este de 10 lei, iar la tribuna I si tribuna a II-a de 20 de lei. Galeria va avea transportul si biletele gratuite”, a anuntat presedintele executiv al clubului Rapid Suceava, Dumitru Moldovan.

Dupa meciul cu Petrolul, Rapid urmeaza sa primeasca vizita celor de la Gloria Buzau. Tinand cont ca sucevenii evolueaza joi in Cupa Romaniei, partida nu se va mai disputa sambata de la ora 11:00. “Ceferistii” nu pot programa meciul nici duminica, intrucat Jandarmeria a solicitat amanarea tuturor competitiilor care urmeaza sa se dispute pe 2 noiembrie din cauza alegerilor pentru Presedintia Romaniei.

“Este foarte greu sa joci luni, fiindca duminica jucatorii ar trebui sa fie liberi. Vom vorbi cu jucatorii si cu antrenorii si cel mai probabil vom juca sambata, 1 noiembrie, de la ora 14:00. Avantajul nostru este ca nu jucam in deplasare. Daca aveam o deplasare lunga ar fi fost imposibil sa jucam sambata. Jucand la Botosani este ca si cum am juca acasa. Speram sa rezolvam meciul cu Petrolul din prima repriza ca sa nu ne obosim prea tare in repriza a doua”, a glumit Dumitru Moldovan.

Meciul dintre Rapid Suceava si Petrolul Ploiesti, din cadrul optimilor Cupei Romaniei va avea loc joi, 30 octombrie, de la ora 18.30, pe stadionul Municipal din Botosani, si va fi transmis in direct pe Digi Sport.

Exit mobile version