S-au întors cu 3 medalii

Trei si toti trei. Boxerii suceveni s-au intors cu trei medalii de la Campionatele Nationale pentru cadeti (13-14 ani), competitie desfasurata pe parcursul saptamanii trecute la Sulina, in prezenta a circa 160 de sportivi, impartiti in 18 categorii de greutate.

Performerul delegatiei a fost Sebastian Alucai, care a devenit vicecampion national la categoria 41,5 kilograme. Dupa ce si-a surclasat adversarii intalniti in primele doua meciuri, sportivul pregatit de Anducu Vornicu a cedat in finala, la puncte, in fata campionului national en-titre, stelistul Cristian Palcuie.

David Gaitan si Florin Murariu, ceilalti doi pugilisti suceveni care au urcat in ring la Sulina, au obtinut medalii de bronz. Gaitan a urcat pe podium la categoria 68 de kilograme, in vreme ce Murariu a ajuns pana in semifinale la 72 de kilograme.

Sunt niste rezultate nesteptat de bune. Ne-am depasit norma. Ne-am intors de la aceste campionate nationale cu trei medalii, in conditiile in care acesti copii au boxat in compania unor adversari superpregatiti. Prin aceste rezultate, cred ca am revirgorat acest sport in orasul Suceava. Incepem sa contam si noi in boxul romanesc. Sper sa se gaseasca cineva care sa-i premieze intr-un fel pe acesti copii”, a declarat antrenorul sectiei de box de la CSM Suceava, Anducu Vornicu, care a tinut sa multumeasca Primariei Municipiului Suceava si omului de afaceri George Turtureanu pentru sprijinul financiar oferit elevilor sai.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *