S-au impus la Crosul Loteriei

Cristina Casandra si Daniel Mihaescu si-au trecut numele pe lista castigatorilor de la cea de-a XVI-a editie a Crosului Loteriei Romane, competitie desfasurata duminica, in Piata Constitutiei din Bucuresti si care a reunit la start 2.000 de concurenti.

Cristina Casandra a ocupat primul loc la categoria de varsta 35-39 de ani, atleta legitimata la clubul CSM Suceava terminand cei 4,6 kilometri ai cursei cu timpul de 16 minute si 23 de secunde. “Cristina a fost inscrisa la categoria veterani, iar din acest motiv a fost dezavantajata, asta pentru ca nu a luat startul odata cu concurentii de la profesionisti, acolo unde a ocupat locul 3 la general. A fost insa un bun antrenament in regim de cursa. Era important sa aiba un concurs in plus in picioare inaintea Cupei Romaniei de Cros ce va avea loc la Baile Felix, acolo unde urmarim calificarea pentru Europenele de Cros”, a declarat antrenorul de la CSM Suceava, Silviu Casandra.

La randul sau, Claudiu Daniel Mihaescu, sportiv legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei s-a clasat pe primul loc la finalul cursei pentru copii, acolo unde s-a concurat pe o distanta de 5 kilometri. De asemenea, pe podiumul de premiere a urcat si Andrei Leanca, atletul dornean terminand pe locul 2 la categoria juniori. In schimb, colega sa de club, Paula Alina Vantu a fost privata pe un loc pe podium la Crosul Loteriei, fiind inregistrata pe doar locul 4 la categoria copile.

In drum spre Bucuresti, atletii dorneni s-au oprit sambata in Vrancea, unde au participat la prima editie a Semimaratonului Toamnei Pancene. Si sportivii pregatiti de antrenorul Cristian Prasneac nu s-au aliniat degeaba la start, Andrei Leanca si Daniel Mihaescu ocupand primele doua locuri la finalul cursei de juniori.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au impus la Crosul Loteriei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*