S-au anunțat arbitrii meciului cu Steaua

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat delegările pentru meciurile care se vor disputa miercuri şi joi, în șaisprezecimile Cupei României. Întâlnirea dintre Foresta Suceava și Steaua București, programată pe stadionul Areni, joi, de la ora 21:30, va fi condusă la centru de Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe), asistat la tuse de Gero Szabo (Cluj-Napoca) şi Daniel Hulubei (Vaslui). Bacauanul Emil Voicu va fi rezerva. Jocul va fi supervizat de observatorii Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ) şi Bogdan Gheorghiţă (Vaslui).

Stelistii au amintiri neplacute cu Robert Dumitru. Presedintele Valeriu Argaseala a cerut chiar scoaterea acestuia din arbitraj, dupa un meci pierdut de Steaua pe teren propriu cu Otelul Galati, 1-2, in aprilie 2015.

„Desfăşurarea unei partide este influenţată şi de arbitraj. Modul în care s-a arbitrat în această seară a fost sub orice critică. Nu cred că o brigadă de arbitri a mai făcut praf un astfel de meci. Robert Dumitru ar trebui să se ceară afară din arbitraj”, a spus Argaseala dupa acel meci.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *