S-au amânat sferturile Cupei României

Ninsorile abundente din ultimele zile au dat peste cap programul competitiilor din fotbalul judetean. Intrunit marti, Comitetul de Urgenta al AJF Suceava, format din presedintele Ciprian Anton si vicepresedintii Aurel Constantin si Iulian Daraba, a decis sa amane toate meciurile care ar fi trebuit sa se dispute miercuri in cadrul sferturilor de finala din faza judeteana a Cupei Romaniei.

Toate cele patru meciuri erau programate in zona de munte a judetului, la Dorna Candrenilor, Pojorata, Vatra Moldovitei si Brodina. In urma discutiilor avute cu reprezentantii echipelor angrenate in competitie, din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a starii terenurilor de joc, am luat decizia sa amanam toate cele patru jocuri pentru o data ce va fi comunicata ulterior”, a anuntat conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal.

Cupa Romaniei programeaza in sferturi urmatoarele meciuri: Victoria Vatra Moldovitei – Zimbrul Siret, FC Pojorata – Viitorul Liteni, Polul Nord Brodina – Recolta Fantanele si Vanatorul Dorna Candrenilor – Siretul Dolhasca.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *