“Să ajungem pe podium”

După transferurile din această vară, echipa locală de handbal pare mai puternică decât oricând. Acest lucru l-a sesizat şi portarul Bogdan Pralea, care visează la o clasare între primele 3 locuri ale Ligii Naţionale.

Cel mai bun jucător al Universităţii în sezonul trecut şi-a prelungit întelegerea cu gruparea suceveană pentru încă un an, deşi a avut şi alte oferte.

“Am avut oferte în această vară de la o echipă din Israel şi de la Politehnica Iaşi. Nu ştiu dacă voi mai rămâne şi după următorul sezon. Deocamdată mă gândesc doar la acest campionat şi îmi doresc să ajungem pentru prima dată pe podium. Mi s-a incredintat şi functia de antrenor cu portarii şi sper ca să îmi fac treaba cât mai bine, astfel încât domnii Petru Ghervan şi Leonard Bibirig să fie mulţumiţi”, a declarat Bogdan Pralea.

Portarul Universităţii mizează în noul sezon pe ultimele achiziţii dar şi pe jucătorii care revin după accidentări mai vechi.

“Odată cu aceste schimbări, cu trecerea anilor, am căpătat un plus de experienţă, iar dacă cei nou-veniţi se vor acomoda repede, eu zic că o să facem o treabă foarte bună la Suceava. Să nu uităm nici de colegii care sunt accidentaţi. Sper să îşi revină repede şi sa obţinem rezultate cât mai bune”, a încheiat Pralea.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *