S-a stabilit programul sferturilor

Fair Play tragere la sorti

Miercuri, în cadrul emisiunii Fair Play, de la Televiziunea Intermedia, a fost stabilit programul sferturilor de finală ale Cupei României, faza județeană. Cel mai atractiv joc se anunță confruntarea dintre Juniorul Suceava și Șomuz Fălticeni, echipe care sunt pe podium la finalul turului Ligii a 4-a.

Liderul Ligii a 4-a, Șomuz Fălticeni, va începe sezonul de primăvară la Ițcani. Formația antrenată de Radu Anania și Iulian Darabă va înfrunta Juniorul Suceava în sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană.

Cele două reprezentante ale Ligii a 5-a, Balada Ciprian Porumbescu și Silva Udești, au parte de adversari puternici în a patra fază a Cupei României. Formația pregătită de Cornel Dîrman va primi vizita vicecampioanei de toamnă din Liga 4-a, Progresul Frătăuții Vechi, în timp ce la Udești va veni Viitorul Liteni.

Cel de-al patrulea sfert de finală pune față în față două echipe înscrise în acest an în Liga a 4-a, FC Pojorâta și Zimbru Siret. Cel mai probabil, partida se va disputa pe terenul din Pojorâta.

Sferturile de finala din faza județeană a Cupei României vor avea loc în deschiderea sezonului de primăvară, preconizat să înceapă pe 11 martie. Partidele se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, iar în caz de egalitate după 90 de minute, se vor executa lovituri de departajare.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-a stabilit programul sferturilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*