Cupă | Programul optimilor

AJF Suceava (Ciprian Anton si Gabriela Mendelea)

Miercuri, la sedul Asociaţiei Judeţene de Fotbal s-a stabilit programul meciurilor din cadrul optimilor de finală ale Cupei României – faza judeţeană. În premieră pentru AJF Suceava, tragerea la sorţi s-a desfăşurat în faţa camerelor de filmat, pe modelul Federaţiei Române de Fotbal.

Tragerea la sorţi a fost oficiată de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Ciprian Anton, împreuna cu secretarul general Gabriela Mendelea. Cei doi au purtat tricouri cu mesajul „VIOLENŢA nu-ţi ajută echipa favorită! RESPECT”.

Ciprian Anton AJF Suceava„Prin acest slogan inscripţionat pe tricouri încercăm să aducem în prim-plan o cu totul altă latură a sportului, a fotbalului, a tot ceea ce înseamnă evenimentele sportive. Vrem ca cei care participă într-o competiţie să înţeleagă că sunt şi alte lucruri bune la un meci de fotbal, nu doar prilejul de a-şi exprima frustrările. Este un proiect pe care vom încerca să-l derulăm împreună cu Jandarmeria, Poliţia şi autorităţile locale. Nu trebuie să se mai întâmple astfel de incidente pe stadioane. Mă refer în primul rând la lovirea arbitrilor, a jucătorilor şi la intrarea pe teren a spectatorilor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice”, a anunţat Ciprian Anton.

ajf tragere la sorti urneCele trei echipe din Liga a 5-a rămase în competiţie, CSM Dorna Vatra Dornei, Locomotiva Dorneşti şi Pleşul Râşca au fost repartizate în urna C şi au fost grupate cu 3 echipe din urna A. Acolo s-au regăsit primele patru clasate în sezonul trecut al Ligii a 4-a plus deţinătoarea trofeului, Progresul Frătăuţii Vechi.

Iată programul optimilor:

CSM Dorna Vatra Dornei – Bucovina 2 Milişăuţi
Locomotiva Dorneşti – Progresul Frătăuţii Vechi
Pleşul Râşca – Bradul Putna
Viitorul Liteni – Şomuzul Preuteşti
Ştiinţa Vicovu de Sus – Şomuz Fălticeni
Victoria Vatra Moldoviţei – Bucovina 2 Ciocăneşti
Silva Udeşti – Avântul Volovăţ
Viitorul Vereşti – CS Gura Humorului

Meciurile vor avea loc miercuri, 5 noiembrie, de la ora 14:00, într-o singură manşa, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în sezonul precedent. Cheltuielile de arbitraj vor fi suportate de ambele cluburi, urmând ca asistenţa medicală şi cheltuielile cu organizarea jocului să fie suportate de clubul gazdă.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Cupă | Programul optimilor"

  1. Votati-l pe mircea negru pe http://www.liga 2 la cel mai bun jucator …….

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*