S-a reunit şi Sporting

Sporting Suceava s-a reunit astazi in vederea inceperii pregatirilor pentru partea secunda a sezonului Ligii a III-a, probabil ultimul pe care “alb-verzii” il vor petrece la acest nivel. La apelul dat de antrenorul Mihai Gurita au raspuns prezent pe stadionul Areni un numar de 18 jucatori: Afloarei, Moldovan, Siminicariu, A. Duman, Cutas, Longher, Antonesei, Tibichi, Visinar, Vicol, Vornicu, Danieliuc, Costan, Rotar, Catargiu, Ojeniuc si Bazga, ultimii trei provenind de la LPS.

Pe langa acestia, la primul antrenament din acest an, au mai asistat de pe margine Amanaloaie, aflat intr-o perioada de recuperare, Nichitoaia si Gheorghiciuc, care, desi au inceput pregatirile de iarna cu Rapid, vor continua probabil pana la finalul sezonului la Sporting. In schimb, au lipsit de la reunire Kuruc, plecat la FC Pojorata, Ferariu, Vitu si Ioancea, ultimii trei fiind in pregatiri cu concitadina Rapid CFR.

In conditiile in care vor fuziona cu Rapid in vara viitoare, “alb-verzii” n-au planuri mari pentru sezonul de primavara. Vor doar sa termine campionatul, daca se poate, pe loc neretrogradabil. “Principalul nostru obiectiv este sa terminam campionatul, iar acesti copii sa mai acumuleze ceva experienta. Nu vor mai exista salarii la echipa. Vom incerca sa-i premiem pe baieti pentru fiecare punct acumulat, iar eu incredere ca pot termina sezonul pe un loc neretrogradabil”, a spus Ciprian Anton, cel care a anuntat ca se va autosuspenda din functia de manager al clubului Sporting pentru a se concentra pe campania pe care o duce pentru castigarea presedintiei Asociatiei Judetene de Fotbal. “Am luat decizia de a renunta la orice functie la Sporting pentru a ma concentra pe campania de la AJF si nu lasa loc de interpretari”, a motivat Anton.

In actualele conditii, indatoririle administrative ale lui Ciprian Anton la clubul Sporting Suceava vor fi preluate din aceasta iarna de catre Aurel Constantin.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-a reunit şi Sporting"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*