S-a dublat prețul biletelor. Vezi câți rapidiști vin!

Rapid Bucuresti

Conducerea clubului Rapid Suceava a decis ca pentru meciul cu Rapid București să dubleze prețul biletelor de intrare pe stadion, de la 5 la 10 lei. Giuleștenii au solicitat, prin managerul Dănuț Perjă, un număr de 200 de bilete pentru fanii proprii.

Rapid Suceava se confruntă cu mari probleme de lot înaintea partidei pe care o are programată în compania liderului clasamentului, Rapid București. Costel Ilie nu se poate baza contra giuleștenilor pe nu mai puțin de patru jucători. Cele mai mari probleme sunt în centrul defensivei, unde “ceferiștii” au rămas într-un singur fundaș la marcaj, după ce Velescu a încasat al șaptelea cartonaș galben la Piatra Neamț și este suspendat, iar Dudea a fost convocat la echipa națională under 19 a României pentru Turneul de Elită din Austria și nu poate juca în următoarele două etape ale Ligii a II-a. În aceste condiții Daniel Ciobanu și Constantin Aeroaiei au cele mai mari șanse să formeze cuplul de fundași centrali al echipei sucevene la meciul de duminică. Titular în avanposturi de la venirea pe Areni, Alexandru Boiciuc va lipsi și el la partida de duminică, atacantul împrumutat de la CSMS Iași fiind convocat la naționala de tineret a Republicii Moldova pentru meciul cu Belgia, din preliminariile Campionatului European din 2017. Edy Sandu îngroasă lista indisponibilor, mijlocașul de bandă al “ceferiștilor” acuzând în continuare probleme medicale la genunchi.

Nu au putut să amâne meciul din cauza regulamentului

Forțată de împrejurări, conducerea clubului de pe Areni a încercat să amâne meciul de duminică cu Rapid București, doar că nu-i permite regulamentul. “Pentru a putea amâna un meci, trebuia să avem cel puțin doi jucători convocați la loturile naționale under 21. Nu este cazul nostru, Alin Dudea fiind la under 19. Chiar dacă vom fi nevoiți să improvizăm pe axul central al apărării, vrem să ne descurcăm onorabil contra Rapidului. Sper ca jucătorii care vor intra pe teren să se autodepășească duminică”, a precizat antrenorul Costel Ilie, care a salutat și veștile bune venite dinspre Primărie, acolo unde Comisia de fonduri nerambursabile a aprobat luni finanțarea echipei Rapid CFR cu suma de 1,7 milioane de lei pentru 2016. Bugetul va fi aprobat vineri, în cadrul unei sedințe extraordinare a Consiliului Local.

Rapid Suceava – Rapid București se joacă duminică, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, în direct la Digi Sport și Dolce Sport.

COMENTARII:

3 Comentarii la "S-a dublat prețul biletelor. Vezi câți rapidiști vin!"

  1. O sa vin Maos Craciun in tribune cu 10 lei/bilet.
    Iar in cazul in care cineva va da acei bani imi imaginez cat de frustrat si cat o sa injure cand o sa vada actorii din teren ai echipei locale cum mimeaza fotbalul.

    Sa nu uitam – meciul este televizat !

    ….faina decizie de marketing ! :)))

  2. macar de ar ajunge banii la fotbalisti ar fi ceva…FORZZA SUCEAVA ! pe ei pe mama lor…pe mama ” pasarelelor”

  3. Hai Suceava!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*