CEx a amânat totul cu o săptămână

Foresta Suceava este tinuta in suspans de catre Federatia Romana de Fotbal.

Intrunit astazi, Comitetul Executiv a decis sa amane cu o saptamana, mai exact pana pe data de 1 august aprobarea componentei nominale a Ligii a II-a si implicit tragerea la sorti a programului meciurilor. Totodata, startul viitorului sezon al esalonului secund a fost amanat pentru sambata, 6 august.

Tot astazi, membrii Comitetului Executiv au aprobat cu unamitate de voturi schimbarea denumirii clubului Rapid CFR Suceava in ACS Foresta Suceava.

A fost stabilit si programul Cupei Romaniei – editia 2016/2017, castigatoarea fazei judetene a competitiei, Somuzul Preutesti, urmand sa debuteze pe 10 august, in primul tur, in fata unui adversar ce va fi anuntat zilele viitoare.

COMENTARII:

6 Comentarii la "CEx a amânat totul cu o săptămână"

 1. voi ar trebui sa jucati in LIGA satelor cu putna si maneutiul.sper sa nu va readuca in liga a 2-a.

  • alooooo paiusuleeeee! mai baga niste chirpici pe foc!stai sa vezi ca in curand va baga iar viza sa veniti in vest(suceava):))).o sa va opreasca la vama la dumbraveni :)))))))

  • Pailandezule ! | 24 iulie 2016 at 11:50 | Răspunde

   Miroase a foc de paie , sau mi se pare mie ? Inchide gura ca pwte paioshwle .

 2. DE FAPT SI DE DREPT NU AR TREBUI SA AVEM EMOTII PENTRU CA PETROLUL LA UN CAMPIONAT CU DOUA SERII AR FI ACTIVAT IN SERIA 1.DACA NE LUAM DUPA NR DE PUNCTE SUNTEM TOT PE LOCUL 1 DIN TOATE ECHIPELE CARE AM FACUT CERERE DE PRIMIRE IN CAMPIONATUL LIGII A2A.HAI SUCEAVA!!!…HAI FORESTA!!!

 3. Am fost vineri pe Areni.Ar fi pacat sa nu activam in liga 2.Se vede o schimbarela echipa.Joc la nivelul gazonului.Pase foarte multe si corecte.Un suflu nou in

 4. Bravo tuturor .Bafta multa.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*