S-a amânat startul returului

Startul sezonului de primavara al campionatului de juniori C a fost amanat cu o saptamana. Decizia a fost luata de Biroul de Urgenta al AJF Suceava, care a anuntat ca intrecerea se va relua pe 8 martie, cu meciurile etapei a XIV-a. Runda a doua a returului a fost reprogramata pentru miercuri, 12 martie, de la ora 15.00.

In celelalte competitii organizate sub egida AJF, datele de start ale sezonului de primavara au ramas neschimbate. Liga a IV-a se va relua pe 16 martie, cu meciurile etapei a XV-a, atat la juniori, cat si la seniori. Competitia mezina, cea a juniorilor D, reincepe pe 5 aprilie, iar o zi mai tarziu, se reia si Liga a V-a.

Totodata se cunosc si datele la care vor avea loc ultimei trei faze ale Cupei Romaniei. Astfel, sferturile de finala sunt programate pe 23 aprilie, semifinalele pe 21 mai, iar finala va avea loc pe 14 sau 15 iunie intr-o locatie ce va fi stabilita ulterior. Dupa disputarea primelor trei tururi, in lupta pentru trofeu au mai ramas sapte formatii Somuzul Preutesti, Somuz Falticeni, Sporting II Arbore, Dorna Vatra Dornei, Recolta Fantanele, Foresta Moldovita si Avantul Gramesti. Avand in vedere programul prost gandit una dintre aceste formatii va accede direct in semifinale.

Exit mobile version