Răzvrătiţii se decid diseară

Situatia tensionata din sanul echipei locale Universitatea are toate sansele sa se dezamorseze in cursul zilei de maine. Conform managerului Petru Ghervan, gruparea suceveana trebuia sa primeasca, pana maine, un raspuns concret din partea celor patru jucatori cu care se afla in negocieri pentru reducerea temporara a contractelor. Aflati in situatia de a li se micsora actualele drepturi salariale cu 20-30%, Cristian Adomnicai, Florin Ciubotariu, Dan Ilies si Bogdan Soldanescu vor anunta maine dimineata, printr-o conferinta de presa, daca isi vor continua carierele in tricoul “studentilor” in noile conditiile financiare impuse de club.

Vestea pe care le-am dat-o sigur ca nu le-a convenit, iar in ultimele cinci zile am fost intr-o perioada de tatonari, in care am incercat cea mai optima solutie de rezolvare a acestei situatii. Am reusit sa-i convingem pe cei patru jucatori cu salarii mai mari sa-si amane decizia pana in aceasta seara. Nu vreau ca aceste negocieri sa fie un subiect tabu, dar daca macar unul dintre acesti jucatori ar accepta oferta noastra s-ar cunoaste o economie la bugetul clubului”, a declarat Petru Ghervan.

Managerul “studentilor” a precizat ca oficialii Universitatii au luat hotararea de micsorare a contractelor unor jucatori in baza planului financiar pe care l-au schitat pentru anul in curs si conform caruia, in cazul pastrarii actualelor salarii, clubul sucevean, risca sa ramana cu visteria goala pana in luna septembrie.

Nu vreau sa o caraim pana in septembrie, iar atunci sa ajungem in situatia celor de la UCM Resita. Nu imi doresc sa am parte de o aventura personala in fruntea clubului pana atunci si de aceeia am luat aceasta decizie acum, in perioada de transferuri, pentru ca jucatorii care isi doresc sa plece sa-si gaseasca alte echipe. Finantatorii activitatii noastre nu au nicio vina, pentru ca ei si-au pastrat nivelul de finantare de anul trecut. Noi am incercat diferite alternative, chiar si in mediul privat, dar si acolo inca se mai resimte criza financiara”, a completat managerul Petru Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Răzvrătiţii se decid diseară"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*