Rusu şi Doroftei au ocupat primul loc la concursul de cros Alba Iulia City Race

Atletii suceveni Dorin Andrei Rusu si Gabriela Andreea Doroftei s-au intors invingatori din Ardeal, unde, la sfarsitul saptamanii trecute, au reusit sa se impuna la editia a treia a concursului international Alba Iulia City Race.

Inscris in concursul de cros – 10 kilometri, Dorin Andrei Rusu, sportiv pregatit de Cristian Prasneac la CSM Dorna Vatra Dornei, a castigat cursa de o maniera categorica, cu un avans de peste un minut in fata urmatorului clasat, stelistul Marian Coman. “A luat cursa pe cont propriu inca de la inceput si a avut un tempo foarte bun in ciuda conditiilor meteo de la ora de start. E un rezultat bun in perspectiva celorlaltor competitii la care va participa pana la finalul acestui an, este vorba de Campionatul Balcanic, Campionatul National si Campionatul European de cros”, a declarat antrenorul Cristian Prasneac, care a tinut sa multumeasca Primariei Municipiului Vatra Dornei si firmei Romanel Vatra Dornei pentru sprijin.

In proba feminina de cros – 10 kilometri, primul loc i-a revenit atletei Gabriela Andreea Doroftei, sportiva pregatita de Erzilia Timpau la Clubul Sportiv Municipal Suceava reusind sa le intreaca pe Ana Rodean si Iulia Zudor.

Startul concursului Alba Iulia City Race s-a dat cu ajutorul unui tun al Garzii Cetatii Alba Carolina, concursul fiind dotat cu premii totale de 20.000 de lei.

Foto: Pixel ProSport.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *