Rugbyştii înfruntă liderul

După meciul cu Ştiinţa Petroşani, de săptămâna trecută, rugbyştii suceveni au programat un nou joc foarte greu. CSM Bucovina înfruntă, sâmbătă, ocupanta primului loc al clasamentului, RC Bîrlad.

După ce în anii trecuţi luptau pe prima scenă a rugby-ului românesc, CSM Bucovina şi RC Bîrlad se înfruntă acum în eşalonul secund. Gazdele de sâmbata au avut un start de sezon excelent, reuşind să câştige partidele din primele trei etape. De cealaltă parte, echipa suceveană are un moral bun după victoria înregistrată, în etapa precedentă, cu Ştiinţa Petroşani. Pentru jocul de la Bîrlad antrenorul Constantin Vlad nu va conta pe serviciile lui Lungu, jucător care este accidentat şi nici pe Bursuc, care este “prins” cu serviciul. Meciul dintre RC Bîrlad şi CSM Bucovina este programat sâmbătă, de la ora 16:00, şi contează pentru etapa a IV-a a Diviziei Naţionale.

Înainte de jocul seniorilor, antrenorul Constantin Vlad a reluat meciurile oficiale şi cu echipa de juniori sub 16 ani. CSM Bucovina s-a impus, astăzi, în fata formatiei CSŞ Botoşani cu scorul de 17-0.

Exit mobile version