Rugbyștii suceveni și-au aflat adversarii

Conducerea Federației Române de Rugby a anunțat componența celor două serii și programul Diviziei Naționale de Seniori. Cele două reprezentante ale județului nostru în eșalonul secund, CSM Suceava și CSȘ Gura Humorului, vor juca în Grupa Centru Nord, alături de Știința Petroșani, CSU Arad, CS Mănăștur Cluj și CSM Sibiu.

Sezonul regulat al Diviziei Naționale de Seniori va debuta pe 15 septembrie. În prima etapă, CSM Suceava va primi vizita clujenilor de la CS Mănăștur, iar CS Gura Humorului va juca pe terenul Științei Petroșani.

După ultima etapă din sezonul regulat, programată pe 17 noiembrie, primele trei echipe clasate din fiecare grupă vor intra în play-off și vor juca un tur berger, care va avea loc între 30 martie și 27 aprilie 2019. Atât în play-off, cât și în play-out, nu se va ține cont de punctele acumulate de echipe în sezonul regulat.

În semifinale vor juca locul 1 cu locul 4 și locul 2 cu locul 3, locurile 5 și 6 urmând să-și păstreze poziția de la finalul play-off-ului. După această faza vor urma jocuri de clasament final în play-out.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rugbyștii suceveni și-au aflat adversarii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*