Rugbyștii suceveni revin acasă

rugby Suceava - Iasi 2

Iubitorii rugbyului din Suceava sunt așteptați sâmbătă la Complexul Sportiv „Unirea”. Echipa locală CSM Bucovina va juca, de la ora 14:00, cu RC Bârlad, primul meci oficial din acest an în fața propriilor suporteri.

Cele 15 formații din țară care s-au înscris la startul competiției au fost împărțite în două grupe valorice, în funcție de eșalonul de proveniență. CSM Bucovina face parte din grupa a II-a valorică, seria albastră, alături de RCM Galați, RC Bârlad și CS Năvodari. Prima clasată va disputa un baraj cu câștigătoarea seriei roșii pentru un loc în sferturile de finală. La debutul în Cupa României, sucevenii au fost învinși, săptămâna trecută, la Năvodari, cu scorul de 43-5. În prima etapă, RC Bârlad a pierdut pe terenul celor de la RCM Galaţi cu scorul de 17-15.

Cu ocazia meciului de sâmbătă, toți rugbyștii legitimați la CSM Suceava vor prezenta noul echipament cu care vor juca în acest an. Înaintea partidei de Cupa României, pe terenul „Unirea” se va desfășura un meci de juniori, între CSM Suceava și CSȘ Gura Humorului.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rugbyștii suceveni revin acasă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*