Rugbyștii suceveni încheie turul la Năvodari

Rugbyștii suceveni au programat la sfârșitul acestei săptămâni ultimul meci din turul de campionat al Diviziei Naționale. CSM Bucovina va juca duminică, de la ora 10:00, pe terenul liderului la zi al clasamentului, CS Năvodari.

Cu patru victorii consecutive obținute în cinci partide disputate în actualul sezon, formația antrenată de Constantin Vlad ocupă în momentul de față locul 3 în Divizia Națională. Tehnicianul grupării sucevene, Constantin Vlad, își dorește ca din cele două meciuri pe care le mai are programate în acest an, la CS Năvodari și la CSU Arad, să obțină cel puțin o victorie.

“Mi-aș dori să revenim în prima ligă, dar vom vedea ce va fi. Mulțumesc tuturor celor care ne susțin și în primul rând jucătorilor pentru că m-au surprins plăcut în meciurile disputate până acum și sper să continuăm pe aceeași linie. Vorba unui jucător: “după 4 vine 5”. Mai avem doua meciuri în acest an, ambele în deplasare, din care nu se poate să nu venim măcar cu o victorie”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Pentru meciul de duminică, sucevenii nu vor putea conta pe Buiciuc, Zup și Manole, care sunt accidentați.

Etapa a 7-a mai programează următoarele meciuri:

Ştiinţa Petroşani – RC Stejarul Buzău
CS Mănăştur Cluj – CSU Arad
RCM Galaţi – Rugby Club Bârlad

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *