Rugbyştii reiau meciurile oficiale

Rugbyştii suceveni reiau, la sfârşitul acestei săptămâni, meciurile oficiale, după o pauză de două luni. CSM Bucovina va juca vineri şi duminica, de la ora 10:00, două partide restante pe terenul echipei sub 23 de ani a clubului Steaua Bucureşti.

Meciurile contează pentru etapele a 2-a şi a 12-a din Divizia Naţională, sucevenii convenind ca ambele jocuri să se dispute pe terenul din Ghencea. Pâna în momentul de faţă bucureştenii au jucat doar cinci partide oficiale, înregistrând trei victorii şi două înfrângeri. De cealaltă parte, formaţia antrenată de Constantin Vlad a câştigat patru meciuri şi a pierdut cinci în actuala ediţie de campionat.

„Noi avem calitatea de amatori, majoritatea jucătorilor au serviciu şi din această cauză nu am deplasat tot lotul la Bucureşti. Urmează să mai vină băieţi cu maşinile personale joi seara şi vineri dimineaţa. Majoritatea jucătorilor de la echipa de tineret a Stelei sunt componenţi ai loturilor naţionale, transferă doar vârfuri din campionatul intern, plus că mai au şi străini. Nu au drept de promovare, deci punctele cu ei nu se calculează, dar este important pentru noi şi pentru imaginea noastră să ne prezentăm bine”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

În pauza competiţională, de la echipa suceveană au plecat Ciprian Lucaci, Constantin Varvaroi şi Andrei Ştefancu. Au venit, în schimb, Muraru, Câtea şi Ţâmpău de la CSŞ Gura Humorului şi Beldiman de la LPS Suceava, plus Codreanu şi Constantineanu. Rugbyştii suceveni vor juca primul meci în faţa suporterilor pe 22 august, când vor primi la “Unirea” vizita formaţiei Stejarul Buzău.

Exit mobile version