Rugbystii de la CSM Bucovina Suceava au revenit la antrenamente după o pauză de aproape șapte luni

Rugbystii de la CSM Bucovina Suceava au revenit zilele trecute la antrenamente dupa o pauza fortata de aproape sapte luni de zile, luata din cauza pandemiei de COVID-19.

Pentru limitarea costurilor cu testele, Divizia Nationala se va finaliza într-o formula restransa. Astfel, primele patru echipe dupa clasamentul din tur vor juca în play-off, iar RC Grivita, CSM Bucovina Suceava si RC Gura Humorului vor juca pentru locurile 5-7.

Echipa antrenata de Marius Coltuneac are programat primul meci oficial din acest an pe data de 7 noiembrie, când va primi, pe stadionul Unirea, vizita celor de la RC Gura Humorului.

Aceasta pandemie ne-a afectat foarte mult, baietii fiind nerabdatori sa revina la antrenamente. Unii au venit cu cateva kilograme in plus, dar sper ca, pana la primul meci, sa-i aducem la un nivel optim. Deocamdata facem niste antrenamente de acomodare, in care o sa lucram pe grupuri. E un moment dificil in sport, iar prioritara este sanatatea jucatorilor”, a declarat antrenorul Marius Coltuneac, care a tinut sa multumeasca Primariei si Consiliului Local Suceava, precum si Asociatiei “Prietenii Rugbyului din Bucovina” pentru sprijinul acordat.

Pandemia de coronavirus a afectat si grupele de copii si juniori ale sectiei de rugby de la CSM Suceava. Antrenorul Vasile Conache n-a mai facut antrenamente normale din primavara, iar despre meciuri nici nu poate fi vorba.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rugbystii de la CSM Bucovina Suceava au revenit la antrenamente după o pauză de aproape șapte luni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*