Rugby-ul revine la „Unirea”

rugby CSM Bucovina

După şase luni de pauză, stadionul “Unirea” va găzdui din nou un meci oficial de rugby. Echipa locală, CSM Bucovina, va primi vineri, de la ora 10:00, vizita formaţiei RCM Galaţi, în cadrul etapei a 3-a din Divizia Naţională.

Trupa lui Constantin Vlad ocupa locul 4 în clasament după desfăşurarea primelor două etape. La debutul în noul sezon, CSM Bucovina a câştigat la masa verde, scor 0-5, disputa cu CSU Arad. În a doua etapă a Diviziei Naţionale sucevenii aveau programată o nouă deplasare, la echipa sub 23 de ani a Stelei, însă jocul a fost amânat. De cealaltă parte, oaspeţii de vineri au avut un start perfect de campionat, câştigând la Petroşani şi acasă cu Aradul.

Constantin Vlad rugby“Am intrat un pic în alarmă pentru că Galaţiul nu mai este echipa de anul trecut, drept dovada şi victoriile din primele două etape. Mă bucur ca miercuri am avut la antrenament întreg lotul, băieţii au lăsat serviciul pentru a pregăti cât mai bine acest joc. Partida este programată pe data de 10, de la ora 10:00 şi ne dorim să oferim spectatorilor un joc de nota 10”, a anunţat antrenorul Constantin Vlad.

În meciul de la finalul acestei săptămâni, sucevenii nu se vor baza pe Drelciuc, în vreme ce Bursuc nu este refăcut în totalitate. Întâlnirea dintre CSM Bucovina şi RCM Galaţi va fi condusă la centru de arbitrul de Superligă Emanuel Gorodea.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rugby-ul revine la „Unirea”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*