CSM începe sezonul la Arad

Constantin Vlad rugby

Federatia Romana de Rugby a anuntat calendarul competitional pentru sezonul 2015 al Diviziei Nationale.

Noua editie de campionat va reuni la start noua formatii: CSM Bucovina Suceava, Politehnica Iasi, CS Navodari, Stiinta Petrossani, RCM Galati, RC Barlad, CSU Arad, Stejarul Buzau si Olimpia Bucuresti.

In runda inaugurala a noului sezon, echipa suceveana se va deplasa, duminica, 29 martie, pe terenul celor de la CSU Arad, trupa lui Constantin Vlad urmand sa joace primul meci oficial de acasa abia pe 10 aprilie, cand la Unirea va poposi RCM Galati.

Programul turului:

Etapa I (29 martie):
CSU Arad – Bucovina Suceava

Etapa a II-a (4 aprilie):
Bucovina Suceava va sta.

Etapa a III-a (10 aprilie):
Bucovina Suceava – RCM Galati

Etapa a IV-a (20 aprilie):
Stejarul Buzau – Bucovina Suceava

Etapa a V-a (25 aprilie):
Bucovina Suceava – Olimpia Bucuresti

Etapa a VI-a (3 mai):
RC Bârlad – Bucovina Suceava

Etapa a VII-a (9 mai):
Bucovina Suceava – Politehnica Iasi

Etapa a VIII-a (18 mai):
CS Navodari – Bucovina Suceava

Etapa a IX-a (23 mai):
Bucovina Suceava – Stiinta Petrosani

Se anunta o editie de campionat mult mai puternica decat anul trecut. A crescut numarul de echipe, numarul de meciuri si implicit cheltuielile. Cu banii pe care ii vom primi de la Primarie, care ne-a alocat in acest an un buget de 200.000 de lei si cu ce vom primi de la Ministerul Tineretului si Sportului prin clubul CSM Suceava sper insa sa o scoatem la capat si cu seniorii si cu juniorii”, a declarat antrenorul echipei locale de rugby CSM Bucovina, Constantin Vlad.

La finalul sezonului regulat, echipele clasate pe locurile 1-5, vor juca în play-off-ul Diviziei Nationale, în urma carora se vor stabili echipele care vor promova în Superliga Nationala de rugby. Formatiile clasate pe locurile 6-9, vor juca in play-off-ul pentru evitarea retrogradarii. CSM Bucovina Suceava va participa in acest an si in Campionatul National de rugby în sapte, care va contine patru turnee la Galati (13 iunie), Buzau (20 iunie), Navodari (27 iunie) si Petrosani (8 august).

Pana la startul jocurilor oficiale din noul sezon al Diviziei Nationale, rugbistii suceveni vor isi vor testa fortele la cea de-a doua editie a Cupa Bucovinei, o intrecere de meciuri amicale ce va avea loc pe 14 si 15 marie pe terenul Unirea. Pana acum, si-au anuntat prezenta la Suceava formatiile Poli Iasi si Universitatea II Cluj.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM începe sezonul la Arad"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*