Rîpeanu a debutat la Suceava

Meciul dintre CSMU LPS Suceava si Steaua Bucuresti a consemnat debutul ridicatorului Liviu Rîpeanu la formatia suceveana. Jucatorul in varsta de 26 de ani a fost introdus pentru prima data in teren spre finalul setului I si a reusit cateva servicii foarte bune pentru colegii sai.

“Ma bucur ca am intrat si i-am ajutat pe baieti cat am putut, dar imi pare rau ca nu am castigat. Steaua nu este o echipa foarte puternica, iar pe baieti i-am vazut foarte montati la antrenamentele din aceasta saptamana. Imi pare rau ca nu am putut face mai mult. Experienta in plus a oaspetilor si faptul ca noi am gresit mai mult cred ca au fost cauzele pentru aceasta infrangere”, a declarat Liviu Rîpeanu.

La randul sau, antrenorul Victor Pancu s-a declarat multumit de jocul prestat de ultima achizitie: “Liviu isi va face incet loc in echipa. Nu poate sa ocupe locul lui Sasu, pentru ca el joaca de foarte mult timp aici, dar este un lucru foarte bun ca pot sa schimb ridicatorul pe parcursul partidei. Daca ar fi ramas Huţuleac si am mai fi adus inca un jucator, ne salvam fara probleme de la retrogradare. Si asa, cred ca vom juca din ce in ce mai bine acasa. In deplasare va fi mai greu pentru ca nu vor putea veni toti jucatorii.”

Liviu Rîpeanu a semnat in vara trecuta un contract pe un an si jumatate cu Stiinta Baia Mare, echipa care l-a imprumutat in toamna la Tirgu Mures. Ridicatorul in varsta de 26 de ani a ajuns la inceputul acestei saptamani la Suceava, dupa ce formatia transilvaneana a fost exclusa din campionat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rîpeanu a debutat la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*