Royals IGB – surpriza placuta


In perioada 13-15 Mai 2011, la Gheraiesti (Neamt), au vut loc meciurile primului turneu al Campionatului Naţional de Baseball la Seniori. In primul meci oficial al sezonului, cu cei de la Giants Nasaud, cateva greseli au costat victoria, scorul final fiind Royals IGB Suceava – Giants Nasaud: 3-4. Pitcherul(aruncatorul) echipei Royals pe tot parcursul meciului a fost Bogdan OPINCARIU.

In ziua a doua de competitie lucrurile s-au schimbat in bine pentru formatia suceveana. In primul meci al zilei, Royals IGB a intalnit echipa locala, LPS Roman, cu care a castigat cu scorul de 5-3. Pitcherul echipei sucevene a fost de data aceasta Ciprian FETCU.

Al doilea meci al zilei a fost contra echipei din Calarasi, Leaders. Aici totul a mers perfect pentru Royals IGB, astfel ca la final echipa s-a impus clar cu scorul de 11-0. In timpul celor 9 inninguri(reprize) Royals IGB a reusit 4 homerun-uri (lovituri peste limita terenului) prin: Ciprian FETCU, Bogdan OPINCARIU, Eduard PIRVU si Andrei LUCACIU. Pitcherul echipei din Suceava a fost Eduard PIRVU, care a fost si omul meciului.

In ultima zi de competitie, Royals IGB Suceava a intalnit favorita acestui turneu, Athletico Alexandria. Primele 4 inning-uri au fost fara greseli atat pe de o parte cat si de cealalta, astfel ca scorul era 0-0. Din inning-ul 5 ceva s-a rupt in jocul echipei sucevene, la final scorul indicand 0-14 pentru echipa Athletico.

A fost un turneu foarte bun pentru echipa Royals IGB, cu putine greseli savarsite in primul meci contra echipei din Nasaud si in ultimul contra Alexandriei. In celelalte meciuri totul a decurs perfect, fara greseli, rezultatele confirmand acest lucru. Doresc sa-i felicit pe jucatori pentru devotamentul de care au dat dovada si nu in ultimul rand sa-i dedic cele 2 victorii regretatului nostru antrenor, dar si mentor prof. Ioan Gavrila BRAICU. Multumiri speciale Domnului Director al Clubului Sportiv Municipal Suceava, Valerica Gherasim, pentru bunavointa de care a dat dovada si o da in continuare, in punerea la dispozitie a terenului “Unirea” pentru antrenamentele echipei noastre” – a declarat Ciprian FETCU, Presedintele-jucator al Clubului Sportiv Royals IGB Suceava.

Jucatorii care au facut parte din lotul echipei la acest Turneu I au fost: Ciprian Fetcu, Bogdan Opincariu, Andrei Lucaciu, Silviu Checherita, Andrei Moldovan, Andrei Curic, Adrian Doroftei, Ciprian Doroftei, Sorin Slavic, Ionut Bilec, Bogdan Tibu, Eduard Pirvu, Eduard Sinoschi, Sorin Lungu si Claudiu Sandu.

Va prezentam mai jos rezultatele complete ale turneului desfasurat la Gheraiesti(Neamt):
13 mai 2011
Atletico Alexandria 26-0 LPSCSS Roman
Giants Nasaud 4-3 Royals-IGB Suceava
LPSCSS Roman 7-6 Giants Nasaud
Leaders Calarasi 1-19 Atletico Alexandria

14 Mai 2011
Giants Nasaud 4-16 Leaders Calarasi
Royals-IGB Suceava 5-3 LPSCSS Roman
Leaders Calarasi 0-11 Royals-IGB Suceava
Atletico Alexandria 12-2 Giants Nasaud

15 Mai 2011
Royals-IGB Suceava 0-14 Atletico Alexandria
LPSCSS Roman 7-6 Leaders Calarasi

Foto: Royals IGB Suceava

Exit mobile version