Roxana Ene, căpitan la Focşani

La mai putin de un an dupa ce a lasat LPS Suceava pentru Academica Focsani, Roxana Ene (foto stanga) este deja capitanul formatiei vrancene. Handbalista in varsta de 18 ani a acordat recent un interviu pentru site-ul oficial al clubului.

Academica: Cand ai inceput sa joci handbal si ce te-a determinat?

Roxana: Am inceput sa joc handbal in urma cu 7 ani, la Suceava. Ceea ce m-a determinat sa fac aceasta alegere a fost dorinta de a face sport, de a cunoaste persoane noi. De mica mi-a placut acest sport.

Academica: Care este jucatoarea ta favorita si de ce anume?

Roxana: Jucatoarea mea favorita este Bojana Popovic, deoarece este o jucatoare de mare valoare, foarte rationala, considerata „vedeta echipei Buducnost Podgorica”, este una dintre cele mai mari valori ale handbalului. Imi place foarte mult de asemenea si Katarina Bulatovic.

A: Ce iti place sa faci in timpul liber?

R: Timpul liber prefer sa-l petrec cu familia, cu prietenii si nu in ultimul rand cu iubitul meu, care m-a sprijinit in tot acest timp. Nu am pasiuni ascunse, gen pictura, muzica, dans, cum au majoritatea oamenilor. Timpul meu liber este dedicat celor dragi.R:

A: Ce planuri de viitor ai legate de cariera sportiva?

R: Ca orice sportiv, mi-as dori sa ajung undeva sus, insa sunt constienta ca pana acolo e un drum lung, iar acest drum il poti parcurge doar prin munca, seriozitate, ambitie si sacrificii. Am increderea necesara in mine, in propriile forte, sunt sigura ca voi ajunge unde mi-am propus.

A: Cu ce ganduri ai venit la echipa Academica Focsani la inceputul sezonului?

R: La inceputul sezonului, cand am venit la Focsani, nu cunosteam foarte bine fetele, nici in meciuri, nici in afara lor, dupa cum s-a vazut si in evolutia noastra din turul campionatului care a fost dezamagitoare. Gandul meu in ceea ce fac priveste venirea mea la Academica, a fost acela de a ajuta, de a invata lucruri nestiute pana acum, de a progresa alaturi de colegele mele.

A: Ce valori apreciezi la cei din jur si de ce anume?

R: Apreciez foarte mult la oamenii din jur, sinceritatea, respectul, care in zilele de azi lipsesc cu desavarsire. Apreciez oamenii care sunt capabili sa isi asume riscurile si responsabilitatile majore si complexe, oameni care detin abilitatea de a invata din greseli si esecuri.

A: Care sunt cele mai importante persoane din viata ta?

R: Cele mai importante persoane din viata mea? Foarte simplu: familia si iubitul meu, care au fost alaturi de mine tot timpul, m-au sustinut si m-au sprijinit in tot ce am facut. Datorita lor sunt cine sunt.

A: Unde te vezi peste 20 de ani?

R: Avand in vedere ca stiu exact ce imi doresc de la viata, este foarte simplu: o familie unita, intr-o casa mare, cu o frumoasa cariera in handbal. Cu asta cred ca am spus tot.

sursa: www.academicafocsani.ro

Roxana Ene a jucat pentru LPS Suceava pana in vara anului trecut, atunci cand a hotarat sa plece la Focsani impreuna cu colegele sale Lavinia Tătăruşanu, Cătălina Ivaniuc şi Andreea Petruneac.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Roxana Ene, căpitan la Focşani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*