Romaniuc va juca la Rădăuţi

Mijlocaşul Marius Romaniuc este, începând din această săptămână, jucătorul divizionarei a treia Bucovina Rădăuţi. Şi antrenorul Lucian Burlacu este aşteptat să contribuie din teren la salvarea echipei de la retrogradare.

Fost component al grupărilor Cetatea Suceava şi Rapid Suceava, Marius Romaniuc a fost exclus în această vară din lotul “ceferiştilor”. Managerul echipei Bucovina Rădăuţi, Manuel Costache, a anunţat că luni a parafat înţelegerea cu Romaniuc.

“Marius se întoarce la noi, pentru că a mai jucat aici. După ce a plecat a rămas în relatii bune, atât cu mine cât şi cu ceilalţi băieţi. O parte dintre componenţii echipei noastre chiar au fost colegi cu el la Rapid Suceava. Odata cu aducerea sa am încheiat campania de transferuri şi cu lotul pe care îl avem sper să facem o figură frumoasă în Liga a 3-a”, a spus conducătorul Bucovinei.

Fost coleg cu Romaniuc la Rapid, antrenorul Bucovinei, Lucian Burlacu, intenţionează să joace şi el în următoarea ediţie a Ligii a 3-a.

“După cum îl ştiu pe Lucian, cu siguranţă va juca. El a avut o discuţie cu Ţugui, jucător care între timp ne-a părăsit. I-a spus, citez: “Tu la 23 de ani nu vrei să joci la un nivel mai înalt, dar eu la 35 de ani încă vreau”. L-am auzit că vrea şi eu cred că şi poate. Singura problemă a sa este cu serviciul, are un programat încărcat, care nu îi permite să se pregătească suficient. Nu ştiu cât va putea face faţă într-un meci, dar sunt convins că spectatorii o să-l vada în teren. De altfel, a şi jucat în amicalul cu CSM Paşcani, când a marcat golul victoriei”, a mărturisit Manuel Costache.

Bucovina Rădăuţi va debuta în noul sezon al Ligii a 3-a la sfârşitul acestei săptămâni, când va primi replica formaţiei Young Stars Panciu. Partida este programată vineri, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din Rădăuţi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Romaniuc va juca la Rădăuţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*