Romaniuc pedepsit?

Pentru prima data in acest retur de campionat, in meciul contra celor de la Buftea antrenorul Ovidiu Murariu nu l-a titularizat pe Romaniuc. Autor a doua goluri in meciul cu Sportul Studentesc si cu o evolutie constanta peste media echipei, mijlocasul sucevean a avut surprinderea de a auzi fluierul de start de pe banca de rezerve.

Fostul jucator ceferist a fost aruncat totusi in lupta la jumatatea reprizei secunde, inlocuindu-l pe Negru. Intrarea sa in teren a adus un plus pentru faza ofensiva a Cetatii, Romaniuc trecand pe langa gol in minutele ’66 si ’69. Conform unor zvonuri, Murariu nu l-a titularizat pe jucatorul imprumutat in aceasta iarna de la Rapid CFR pentru ca a participat la Cupa Cartierelor la Fotbal, competitie organizata de site-ul nostru si desfasurata in perioada 4-5 aprilie. Se pare ca riscul de a se accidenta la care s-a expus Romaniuc jucand intr-o competitie de amatori l-a deranjat destul de tare pe tehnicianul sucevean.

Murariu a tinut insa sa infirme aceste zvonuri: “Unii dintre jucatori au intrat in teren dupa modul in care s-au pregatit la antrenamente in saptamana dinaintea meciului. Poate e o surpriza pentru Romaniuc ca n-a intrat, astept o revansa din partea lui. Vreau ca un jucator sa-si faca datoria pe deplin cand intra in teren”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Romaniuc pedepsit?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*