Roman, varianta de rezervă

Dacă va trece de Handbal Esch, iar Federaţia Europeană de Handbal nu va omologa sala Liceului cu Program Sportiv pentru finala Challenge Cup, Universitatea Suceava va juca meciul de pe teren propriu la Roman. Oricum, conducerea clubului sucevean a demarat lucrările de cosmetizare la LPS pentru semifinala cu luxemburghezii.

Primarul Ion Lungu a fost prezent marţi la Liceul cu Program Sportiv pentru a vedea cum se prezintă sala înaintea partidei cu Handbal Esch.

“În cursul zilei de marţi am avut o întâlnire la Liceul cu Program Sportiv ca să vedem cum trebuie pregătită sala pentru meciul din semifinalele Cupei Challenge. Trebuie să vedem ce putem face şi în împrejurimi, încercăm să asfaltăm aleile pentru a pregăti cât mai bine această partidă. Ni s-a cerut, ca în cazul în care ajungem în finală, să avem o sală de rezervă. Am prins sala LPS, iar ca rezervă, am vorbit cu primarul de la Roman şi am prins sala de acolo. În măsura în care apare vreo problemă vom disputa meciul la Roman”, a anunţat Ion Lungu.

Primarul muncipiului Suceava a ţinut să remarce din nou rezultatele handbaliştilor suceveni din Cupa Challenge: “Sperăm să ajungem în finală, iar de acolo vom mai vedea. Oricum, este o carte de vizită şi o onoare pentru municipiul Suceava să aibă o echipă în această fază a Cupei Challenge. Iată că eforturile făcute de Primărie în ultimii nouă ani de zile, şi de mine personal în ultimii 15-20 de ani de când susţin această echipă care a fost preluată de Universitate, au dat roade.”

Meciul tur dintre Universitatea Suceava şi Handbal Esch este programat pe 20 aprilie, de la ora 18:00, la Suceava, iar returul, o săptămână mai târziu, în Luxemburg.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Roman, varianta de rezervă"

 1. la botosani este o sala mult mai frumoasa si mai mare, iar distanta e mult mai mica pana la botosani decat pana la roman.

 2. Cerlinca Alexandru | 3 aprilie 2013 at 20:36 | Răspunde

  Tot timpul se aude ca autoritatile locale „vom face ” si un complex sportiv la iesirea din judet Suceava spre Falticeni !!!
  Dar la inceputul anului se promit multe lucruri, si apoi aceste proiecte raman doar la nivelul schitei pe hartie si nimic nu se pune in aplicare .

  Oare trebuie sa mai avem multa rabdare cu cei care ne conduc de sus ?
  Cati ani va mai dura pentru ridicarea unei sali polivalente la Suceava ?

 3. De ce la Roman si nu la BOTOSANI? Sala este mai buna, orsul este mai aproape!

 4. De ce nu se ia in calcul varianta Bacau ? cu certitudine echipa va fi bine primita …decat la botosani cu 200 de spectatori veniti ca la teatru e de preferat Bacau unde cu certitudine vor fi 1500 de oameni in tribuna !
  PS. Uitati’va ce pateste nationala Romaniei la Piatra…am fost aseara personal,o atmosfera de meci amical…nu poate ajuta echipa un asemenea public venita la meci doar pentru a alunga monotonia zilnica…

 5. sincer refuz sa cred ca in 20 de ani de cand cineva are grija de echipa nu a reusit sa faca o sala cu 1500 de locuri . pacat echipa baietii , suporterii si toti cei care iubesc sportul sucevean in general si handball masculin in special ar fi meritat o sala . mare cat oscar wilde …

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*