Roman se retrage la finalul sezonului

Fotbalistul sucevean Mihai Roman a anunţat că se va retrage din cariera de jucător la finalul acestui sezon al Ligii I. Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani, legitimat acum la FC Botoşani, nu ştie ce va face în continuare, dar exclude antrenoratul, pentru că, spune el, nu-i place să se certe cu nimeni.

Mihai Roman şi-a revenit complet după accidentarea care l-a ţinut departe de teren jumătate de an. Fotbalistul sucevean a înscris în ultimele două meciuri oficiale ale echipei FC Botoşani, cu Gaz Metan Mediaş şi FC Argeş.

La finalul meciului cu FC Argeş, în care a marcat golul de 1-3, fostul jucător al echipelor Rapid, Toulouse şi FCSB a anunţat că se va retrage la finalul acestui sezon.

„Cred că acest an o să fie şi ultimul pentru mine. Am trecut prin multe, am avut multe accidentări grave. Sincer, încă nu m-am gândit (n.r. – ce o să fac după). Antrenor sigur nu o să fiu, pentru că nu îmi place să mă cert cu absolut nimeni. Sunt un băiat mai liniştit şi cred că antrenoratul nu mă ţine”, a declarat Mihai Roman pentru Telekom Sport.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *