Roman a debutat în Ligue 1

Coşmarul lui Mihai Roman în Franţa pare să se fi încheiat. Mijlocaşul sucevean al echipei Toulouse şi-a revenit după accidentarea suferită în vara anului trecut şi a bifat primele două meciuri oficiale în tricoul „violeţilor”.

Mihai Roman a revenit pe teren pe 29 martie, după nouă luni de pauză cauzată de o ruptură la tendonul lui Ahile. Fostul mijlocaş al Cetăţii Suceava a jucat 60 de minute pentru echipa a doua a clubului şi a înscris ambele goluri ale formaţiei sale, în victoria cu 2-1 contra celor de la Aurillac. Graţie evoluţiei bune, Roman a prins lotul primei echipe pentru meciul cu Lille, pierdut de „violeţi” cu scorul de 1-2. Jucătorul originar din Vicovu de Sus a fost introdus în teren în minutul 55, semnând astfel debutul în prima ligă franceză.

„Am văzut cum s-a antrenat şi vreau să-i arătăm cu toţii cât de bucuroşi suntem că s-a întors. Este un finalizator foarte bun şi a făcut lucruri mari în pre-sezon, cu trei goluri în trei meciuri. Ne-a ajutat în ultima etapă, dar nu este uşor să revii după ce eşti condus cu 2-0 de o echipă ca Lille”, a declarat fundaşul ivorian al echipei Toulouse, Serge Aurier.

O săptămână mai târziu, Roman a prins în teren ultimul sfert de oră al meciului de la Sochaux, pierdut de echipa sa cu scorul de 1-2. Mijlocaşul sucevean face parte din lotul “violeţilor” şi pentru partida cu Olympique Lyon, programată miercuri, de la ora 19:30.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Roman a debutat în Ligue 1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*