Romaş, aur la 800 metri

Atletul sucevean Mihai Romas a devenit duminica campion national de juniori in proba de 800 de metri. Sportivul pregatit de Iustin Tatarau a castigat cursa cu timpul de 1 minute, 53 de secunde si 77 de sutimi, la peste doua secunde in fata urmatorului clasat. Mihai Romas a fost aproape de o noua medalie nationala in proba de 400 de metri, acolo unde a sosit al patrulea, la doar cinci sutimi de ultimul ocupant al podiumului.

Printre ghinionistii delegatiei sucevene s-au mai numarat Simona Caziuc – locul 4 in proba de 800 de metri si humoreanul Marius Hascioschi – locul 4 in cursa de 3.000 de metri. Rezultate remarcabile au obtinut si Andreea Bucatariu, sosita pe locul 5 in proba de 3.000 de metri si dorneanul Andrei Leanca, care a stabilit un record personal in cursa de 3.000 de metri, unde a sosit al 5-lea, cu timpul de 8 minute si 56 de secunde.

Campionatul National de atletism pentru juniori I a avut loc la finele saptamanii trecute, in sala complexului “Lia Manoliu” din Bucuresti si a adunat la start peste 350 de sportivi de la 83 de cluburi din intreaga tara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Romaş, aur la 800 metri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*