Roiu, căpitanul fanilor

Andrei Roheţki este in opinia vizitatorilor sitelui gazetasv.ro cel mai potrivit jucător pentru a prelua banderola de căpitan al echipei Cetatea Suceava. Goalkeeperul a strâns 24% din voturile exprimate, cu opt procente mai mult decât următorul clasat, Marius Onciu. Cei doi sunt urmaţi în clasament de playmakerul Ionel Celpan şi atacantul Tudor Homneac, cu 15% şi, respectiv, 14 % din sufragii.

Mă bucur că sunt apreciat şi sper ca la sfârşitul campionatului lumea să nu fie dezamăgită de prestaţia mea. Cred că a contat şi faptul că sunt sucevean şi in acelaşi timp unul dintre cei mai vechi jucători de la echipă. Nu este insă important cine va purta banderola, ci să fim responsabili ca şi echipă. Aş fi mândru să ocup eu această postură, insă decizia finală va aparţine antrenorului”, a declarat pentru gazetasv.ro Andrei Roheţki, cel care deţine şi cele mai multe prezenţe all-time in tricoul “galben-albaştrilor”, 105.

Marius Onciu, favoritul băncii tehnice pentru preluarea banderolei de căpitan, nu ar fugi nici el de responsabilitatea de a ocupa această funcţie incepând din retur. “Dacă sunt acceptat de colegi, bineinţeles că am să devin căpitan”, a admis “Oncică”. Mijlocaşul sucevean a ţinut să comenteze şi rezultatele sondajului. “Cifrele mi se par relevante. Eu, Roiu şi Tudor suntem cei mai vechi jucători de la echipă, iar Celpan a dovedit că este un jucător foarte valoros.

Banderola de căpitan a echipei de pe Areni a rămas vacantă după plecarea lui Marian Nicolau la ACU Arad. Printre jucătorii care au ocupat aceasta postura de-a lungul timpului se mai numară Bogdan Simioneasa, Laurenţiu Berezoschi şi Vasile Dicher.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *