Roheţki, cel mai votat portar

Rapid suporteri galerie Rohetki

Revenirea pe stadionul “Areni” se dovedeşte de bun augur pentru Andrei Roheţki. Goalkeeperul Rapidului a fost votat de cititorii site-ului Liga2.ro cel mai bun portar din sezonul de toamnă al eşalonului secund.

Andrei Roheţki a dus greul la Rapid în prima parte a Ligii a II-a, portarul în vârstă de 29 de ani fiind singurul jucător din lotul “ceferiştilor” care a fost integralist în sezonul de toamnă. Rapid Suceava a primit gol în 10 dintre cele 16 meciuri în prima parte a Ligii a II-a. Poarta aparată de Andrei Roheţki a rămas intactă în partidele cu FCM Dorohoi, CF Brăila, Gloria Buzău, FCM Dorohoi, Săgeata Năvodari şi CS Baloteşti. De altfel, “ceferiştii” au cea mai bună apărare din seria întâi, la egalitate cu Academica Argeş Piteşti.

Formaţia suceveană este prezentă şi în al doilea sondaj de pe site-ul Liga2.ro, Daniel Bălan fiind printre cei şapte jucători propuşi pentru titlul de cel mai bun fundaş dreapta al turului.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Roheţki, cel mai votat portar"

  1. suporter Rapid Suceava | 24 decembrie 2014 at 18:32 | Răspunde

    Votati-l pe Daniel Balan pe http://www.liga2.ro ! Merita ! Rapid Suceava are cea mai frumoasa galerie si cei mai multi suporteri din liga 2 !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*