Roheţki, ofertat de Sporting

Claudiu Sevaciuc asteapta cel putin trei jucatori noi la reunirea de luni a celor de la Sporting Suceava, certitudinile din acest moment fiind reprezentate de Razvan Bagu (Lps Suceava), Ionut Jalba (Zimbru Siret) si Nicusor Kuruc (Cs Gura Humorului). Pe langa acestia, conducerea “alb-verzilor” a mai purtat discutii in ultimele zile cu atacantul Daniel Paius de la Academia “Gheorghe Hagi” si cu portarul Andrei Rohetki de la Fc Botosani, caruia i-au propus o dubla oferta, una de jucator si alta de antrenor la centrul de copii si juniori.

Am discutat cu Rohetki in ceea ce priveste partea de salarizare si a parut tentat sa vina la Sporting pana in vara, mai ales ca i-am oferit si un post de antrenor la juniori, unde vrea sa inceapa treaba in paralel. Noi i-am oferit un anume salariu si ramane sa se decida, in functie si de discutiile pe care le va purta cu oficialii de la Fc Botosani”, a declarat Claudiu Sevaciuc care a specificat si posturile deficitare cu care se confrunta echipa inainte de startul pregatirilor de iarna. “Mai avem nevoie de un mijlocas central la inchidere si de un atacant care sa acopere plecarea lui Negru. Vom incerca sa aducem niste jucatori de un nivel mai bunisor, care sa faca fata in campionatul Ligii a 3-a, altfel preferam sa promovam in continuare juniori din propria pepiniera”, a mai spus Claudiu Sevaciuc.

Tehnicianul a precizat ca obiectivul Sportingului pentru acest sezon ramane salvarea de la retrogradare, dar a mentionat ca stacheta ar putea fi ridicata in functie de evolutia echipei in amicalele din iarna.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Roheţki, ofertat de Sporting"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*