Rezultatele în Liga a V-a

Liga a V-a a programat astăzi meciurile din cadrul etapei a 13-a din primele două serii, respectiv etapei a 10-a din seria montană. Iată rezultatele întâlnirilor:

Seria I

Recolta Fântanele – Șomuzul Preutești: 1-2 (1-2)
Pleșul Râșca – Victoria Păltinoasa: 1-1 (1-0)
Sporting Bunești – Progresul Salcea: 1-1 (1-1)
Voința Zvoriștea – Viitorul Cetatea Baia: 5-2 (2-0)
Steaua Dumbrăveni – Inter Capu Câmpului (neprogramat)
Viitorul Verești a stat.

SERIA A II-A

Unirea Milișăuți – Progresul Frătăuții Vechi: 0-2 (0-1)
Unirea Horodnic – Viitorul Adâncata: 3-1 (1-1)
Flacăra Vicovu de Jos – Bucovina Șerbăuți: 4-2 (4-2)
Zimbrii Bucovinei Pârteștii de Jos – Locomotiva Dornești: 3-0 (3-0)
Bucovina Rădăuți – Constructorul Dărmănești: 5-4 (2-2)
Avântul Grămești a stat.

SERIA A III-A

Bradul Vama – Avântul Frasin: 2-1 (0-0)
Vânătorul Dorna Candrenilor – Victoria Vatra Moldoviței: 1-1 (0-0)
Dorna Vatra Dornei – Forestierul Frumosu: 7-0 (2-0)
Foresta Moldovița – Larix Dornișoara: 3-2 (2-0)
Bistrița Broșteni – Călimani Șaru Dornei (neprogramat)

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

13 Comentarii

  1. Jaf la Horodnic! Adăncata a jucat în nouă jucători datorită jigodiei de arbitru (hoțul de Moldovan la centru și caricatura de fiu-su la tușă)

  2. Rușine să vă fie celor de la Frătăuții Vechi pentru felul cum vreți să promovați! A-ți umblat numai cu arbitri contra lui Adăncata. După ce a-ți dat bani celor de la Dărmănești să rupă Adâncata în tur ,acum a-ți pus om pilă la hoțul cel mare (DAICU) să-l trimită pe această rușine de arbitru Moldovan care la primul contact a dat roșu ,apoi la fiecare fază dădea numai pentru Horodnic. Băiatul lui ,arbitru de tușă la o fază ridica steagul în trei direcții.Jaf la drumul mare ,rar î-ți este dat să vezi așa ceva.Rușine Frătăuți pentru ceea ce faceți.Cinste primarului din Adâncata care nu vrea să de a bani la arbitri și lui Daicu.

  3. La comanda celor de la Frătăuții Vechi ,Adâncata va merge la meciul direct plină de jucători suspendați! Au promovat din seria asta în anii trecuți Putna,Volovăț, Siret cu capul sus, acum vor promova cei de la Frătăuți acoperiți de rahat și mizerii. Câștigătoarele celor trei serii vor fi dictate de AJF. Daicule să-ți fie rușine!!!

  4. Moldovan ,jigodie ,să-ți pui banii ce i-ai luat de la Frătăuți pe piept.Azi ai primit blesteme pentru toată viața pentru nenorocirea de arbitraj de la Horodnic. Ai avut băiatul cu tine la tușă ,cred că meriți toată batjocora pentru educația ce i-o dai. Cu siguranță băiatului i-a fost rușine că are așa un tată care îl învață să fure. Să te bată Dumnezeu jigodie!!!

  5. ce va facut arbitrul ba. n-ati jucat nimic ,ati facut teatru .horodnicul a fost 7 clase peste voi.rusine sa va fie ,va legati degeaba de arbitru.

  6. Poate ai fost la alt meci. Dacă ai fost la meci ce vroiai să facă Adăncata că la fiecare fază fluiera jigodia aia de Moldovan numai pentru Horodnic. De ce l-a eliminat pe jucătorul de la Adâncata în prima repriză? Câți metri era jucătorul de la Horodnic în ofsaid la golul trei. După meci erau jucători de la Horodnic cărora le era rușine de cum au câștigat.Șapte clase peste? Dacă se juca 11 la 11 luați de la trei în sus. A fost jaf la drumul mare și știi bine asta!!! Proști au fost cei de la Adăncata când au ieșit de pe teren și s-au întors înapoi. În 8 jucători de cămp erau și tot în apărare stăteau cei de la Horodnic. Cei de la Horodnic nu sunt de vină,arbitrul nu a tras pentru ei ci pentru Frătăuții Vechi.

  7. mario tata du-te si te culca,ca poate esti obosit.lasa-ne cu comentariile tale.destui imbecili comenteaza pe la alte ligi,inscrie-te si tu acolo,si, apropo,am vazut si eu un meci a lui adancata.daca,cumva,prin absurd,trec de fratauti(desi cred ca vor lua de la 4 in sus)in liga a 4-a nu fac nici 10 puncte.oricum cinste primarului din adancata pt. ce face la fotbal.bravo lui,sa nu dispere,sa caute jucatori si la anul defileaza in liga 5.

  8. ba imbecililor, ce meci ati vazut ma? sunteti cu capu’? macar nu mai veniti sa spuneti povesti, sa dai la fiecare contact lovitura libera, sa nu vezi un offside de 3 metri, sa elimini doi jucatori si sa mai imparti o gramada de cartonase galbene, sa refuzi doua penalty-uri clare. Jucatorul este tras de gat si pus la pamant si tu ca arbitru sa spui ca uy „…”, hai sa nu jignesc ca, citez: ” Faza s-a petrecut in timp ce mingea iesea afara din teren.” Ba felicitari celor de la Horodnic, si-au primit prima, au jucat baietii, doar nu sunt prosti sa piarda cand arbitrii i-au ajutat, Felicitari! dar nu uitati cum ati cansigat, atat spun! O echipa modesta, dar sa fim seriosi 7 clase peste? ma faceti sa rad! Dupa golul 3 si cu doi oameni eliminati, cum a jucat echipa Horodnic? aaa? pentru cei care au vazut meciul, unde au stat? in aparare, asa ca fiti bucurosi ca ati castigat 3 puncte murdare! 😉 Si altadata nu vorbiti fara sa stiti sau macar spuneti adevarul, cine nu a vazut meciul poate crede ca cei de la Horodnic au echipa de „Champions League” :)), ei si-au facut treaba, au facut ceea ce alte echipe nu au reusit chiar si cu plusurile echipei numite mai sus!

  9. După jaful de la Horodnic ,primarul de la Adâncata(care a vrut să promoveze fără să de a bani la arbitri și la hoțul cel mare de la AJF) s-a scârbit și cu siguranță se lasă. Normal că Adâncata va pierde derby-ul cu Frătăuți ,că are o groază de jucători suspendați de criminalul de arbitru Moldovan(CARE NENOROCEȘTE TOATE MECIURILE UNDE ARBITREAZĂ CU VOIA LUI DAICU).

  10. Cartile sunt facute de la inceputul returului.La Fratauti o sa fim arbitrati de Ghita Ignatescu si o sa ne faca razand…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close