„Rezultatele ii aduc la sala”

Invitati la emisiunea Fair Play, difuzata la postul la local de televiziune Intermedia TV, Adrian Chirut si Adi Mitrea au raspuns si intrebarilor referitoare la publicul sucevean. “Suporterii sunt tot timpul langa noi“ au fost intr-un gand cei doi. Dupa cum s-a putut vedea si in acest campionat, echipele care se respecta au fost insotite si de suporteri in sala LPS.

“Studentii” n-au avut insa parte de sustinere in deplasari, exceptie facand meciul de la Baia Mare, cand, impotriva Minaurului, au fost sustinuti de doi suceveni inimosi care s-au deplasat cu un autoturism propriu. Mai mult de atat, au fost meciuri si la Suceava, cand alb-albastrii n-au fost incurajati cum ar fi trebuit chiar in momentele cheie ale meciului, cum au fost si altele in care publicul a fost al 8-lea jucator.

La Resita s-a cunoscut aportul celor 50 de persoane“ a recunoscut Adrian Chirut, lucru care ar trebui sa le spuna ceva celor in masura sa-i stranga laolalta pe cei care pun suflet de fiecare data cand pasesc in sala LPS.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Rezultatele ii aduc la sala”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*