Rezultatele din turul I al Cupei României

Faza judeteana a Cupei Romaniei a programat la sfarsitul saptamanii trecute meciurile primului tur. CFR Moara a reusit scorul rundei inagurale, dupa ce a trecut pe teren propriu, cu un categoric 4-0, de Vointa Sporting Bunesti.

Sporting Poieni Solca a eliminat 5-2 pe Viitorul Arbore, in vreme ce alte trei formatii Viitorul Veresti, Viitorul Adancata si nou-infiintata Viitorul Valea Suhei merg mai departe cu victorii la doua goluri diferenta.

Singurul meci decis la loviturile de departajare a fost cel de la Fratautii Noi, unde gazdele de Bucovina au trecut, cu scorul general de 5-4, de Concordia Gramesti. Un caz aparte a fost la Falcau, unde mai multi jucatori gazdelor au petrecut vineri la hram si au ajuns tarziu la teren. Arbitrul a fluierat finalul meciul dupa ce a asteptat un sfert de ora, iar Bradul Vama este in Turul II.

Rezultatele inregistrate in primul tur:
Bucovina Fratautii Noi – Concordia Gramesti 1-1 (5-4, d.p.)
Steaua Dumbraveni – Viitorul Veresti 1-3
Viitorul Valea Suhei – Bistrita Brosteni 2-0
Viitorul Arbore – Sporting Poieni Solca 2-5
Forestierul Falcau Brodina – Bradul Vama 0-3
Viitorul Negostina – Academica Galanesti 2-1
Viitorul Adancata – Releul Mihoveni 3-1
CFR Moara – Vointa Bunesti 4-0

Vointa Stroiesti, Vanatorul Dorna Candrenilor, Vointa Zvoristea, Minerul Iacobeni, Silva Udesti si Balada Ciprian Porumbescu sunt calificate direct in urmatoarea faza. In turul II din faza judeteana a Cupei Romaniei vor participa cele 14 echipe calificate din primul tur plus alte 10 formatii de Liga a IV-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *