Humorul, prima calificată

CS Gura Humorului futsal

CS Gura Humorului este prima echipa calificata la turneul final al Campionatului Judetean de futsal. Trupa condusa de Gigi Lazar si Robert Molocea a ajuns in faza urmatoarea a competitiei dupa ce a terminat pe primul loc turneul zonal organizat astazi pe teren propriu. Castigatoarea intrecerii gazduita de sala complexului Arinis avea sa decida inca din primul meci, castigat de CS Gura Humorului, la loviturile de departajare, scor 6-5, in fata Dornei Vatra Dornei.

Rezultatele turneului de la Gura Humorului:

Dorna Vatra Dornei – CS Gura Humorului 3-3 (5-6, dupa penaltyuri)
Larix Dornisiara – Sport Style Ciprian Porumbescu 5-10

Dorna Vatra Dornei – Larix Dornisoara 15-5
CS Gura Humorului – Sport Style Ciprian Porumbescu 8-5

Dorna Vatra Dornei – Sport Style Ciprian Porumbescu 12-2
Larix Dornisoara – CS Gura Humorului 3-10

Clasament: 1. CS Gura Humorului, 2. Dorna , 3. Sport Style, 4. Larix Dornisoara.

Meciurile turneului de la Gura Humorului au fost arbitrate Ghita Ignatescu si Vasile Tacu, supervizor din partea AJF fiind vicepresedintele Ciprian Cretan.

Urmatorul turneu zonal va avea loc duminica, 1 februarie, la Falticeni si va reuni la start formatiile Somuzul Preutesti, Plesul Rasca, Sporting Bunesti si Somuz Falticeni. Ultimele patru turnee zonale vor avea loc la Bosanci (8 februarie), Vicovu de Jos (15 februarie), Milisauti (22 februarie) si Cajvana (22 februarie).

Castigatoarele celor sase turnee zonale de futsal se califica la turneul final ce se va desfasura pe 28 februarie, in sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

foto: Ciprian Creţan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Humorul, prima calificată"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*