Rezultate modeste in Serbia

Rezultatele modeste pentru cei doi sportivi suceveni care au concurat astazi, pentru Romania, la Campionatul European de Cros din capitala Serbiei, Belgrad.

Aflata la prima competitie de asemenea anvergura dupa o lunga perioada presarata de accidentari si doua operatii, la menisc si la tendonul lui Ahile, Cristiana Casandra a ocupat locul 48 dintr-un total de 74 de concurente inscrise la start in proba rezervata senioarelor. Atleta de la CSM Suceava a terminat cei 8 kilometri ai cursei cu timpul de 28 de minute si 37 de secunde, la peste doua minute in urma castigatoarei, frantuzoaica Sophie Duarte. In clasamentul pe echipe, Romania a ocupat ultimul loc la senioare cu mentiunea ca suceveanca Cristina Casandra a fost cea mai bine clasata dintre cele patru romance.

Cel de-al doilea sucevean din delegatia Romaniei, dorneanul Andrei Leanca a avut o prestatie si mai dezamagitoare, ocupand doar locul 89 dintr-un total de 115 sportivi inscrisi la start la categoria juniori. Atletul de la CSM Dorna Vatra Dornei a incheiat cei 6 kilometri ai probei cu timpul de 19 minute si 50 de secunde, la peste doua minute in urma invingatorului, turcul Ali Kaya. In clasamentul pe echipe, Romania a ocupat aici locul 18, Leanca fiind al treilea dintre “tricolori”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rezultate modeste in Serbia"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*